Öppettider: Vardagar 10-18 | Lördag & Söndag 10-15

trädgårdsDesign

Trädgårdsdesign passar dig som vill ha hjälp med planeringen av din trädgård.

Har du en nyanlagd trädgård? En äldre trädgård som du vill ha mer spännande och lättskött? Har entrén blivit lite tråkig? Eller har du en trädgårdsdröm som du vill förverkliga?

Om idéerna har tagit slut kan vi hjälpa dig!

Vi har kunskap och erfarenhet om hur man formger och designar en trädgård. Hos oss kan du komma in och se växter och material i verkligheten. När din ritning är klar kan du lätt få en överblick om vilka växter som ingår i designen.

Våra uppdrag varierar mellan allt från enstaka planteringar, uteplatser och "omöjliga" hörn till hela trädgårdar. Önskemålen varierar från kund till kund, en del vill ha det lättskött men ombonat, andra romantiskt med mycket blommor eller minimalistiskt med raka linjer.

En lättskött köksträdgård är något som många frågar efter. Vi utgår från dina behov och önskemål och skapar en trädgård som passar just dig och din familj.

Så här går det till:

Är det ett nybyggt hus med en platt tomt, räcker det oftast med att vi får en tomtkarta i skala 1:100 (Har ni ingen tomtkarta går det att beställa på stadsbyggnadskontorets kartavdelningen på kommunen). Ta bilder på tomten och huset från olika vinklar och skriv sedan ut dom. Skriv ner dina önskemål om hur du vill att din trädgård ska se ut. Fyll gärna i och ta med checklistan.

Checklista

Prislista

Finns det nivåskillnader på tomten eller att man måste anpassa det nya förslaget till det som redan finns i trädgården, brukar det vara bra att börja med ett hembesök.

ulrica@traslovstradgrad.se

Ljud & Ljus

Ljud- och ljussättning i trädgården

Kom och upplev vår ljudsatta moderna visningsträdgård. Vi är först i Sverige med att ha installerat Sonaces Landscape & Garden ljudsystem. En ljusdesigner har dessutom med hjälp av belysning gjort att stora delar av plantskolan är vacker även när mörkret faller på.

Miljöbild
Miljöbild