Öppettider.   Vardagar kl.10.00 - 18.00  |  Lördag & Söndag kl.10.00 - 15.00

trädgårdsDesign

Trädgårdsdesign passar dig som vill ha hjälp med planeringen av din trädgård.

Om idéerna har tagit slut kan vi hjälpa dig!

Vi har kunskap och erfarenhet om hur man formger och designar en trädgård. Hos oss kan du komma in och se växter och material i verkligheten. När din ritning är klar kan du lätt få en överblick om vilka växter som ingår i designen.

Våra uppdrag varierar mellan allt från enstaka planteringar, uteplatser och "omöjliga" hörn till hela trädgårdar. Önskemålen varierar från kund till kund, en del vill ha det lättskött men ombonat, andra romantiskt med mycket blommor eller minimalistiskt med raka linjer.

Har du en nyanlagd trädgård? En äldre trädgård som du vill ha mer spännande och lättskött? Har entrén blivit lite tråkig? Eller har du en trädgårdsdröm som du vill förverkliga?
Vi utgår från dina behov och önskemål och skapar en trädgård som passar just dig och din familj.

Så här går det till:

Efter första kontakt ber vi er att skicka material som vi använder som underlag till er ritning:

Bilder på tomt och hus i olika vinklar, en lista över era önskningar – använd gärna vår Checklista – inspirationsbilder och en skalenlig tomtkarta med norrpil och skalaxel/ eller ett par kända mått.

Checklista

Har ni en plan tomt räcker detta material för att vi ska kunna göra er Trädgårdsritning. Finns det däremot nivåskillnader på tomten och mycket annat att anpassa förslaget efter så brukar det vara bra att börja med ett hembesök.

Prislista

Förberedelser:

Det är viktigt att vi får rätt material.

För att kunna göra en ritning över er trädgård ber vi om en skalenlig tomtkarta, som antingen lämnas i butik eller mailas till oss.

I denna karta markerar ni allt befintligt på er tomt som vi behöver förhålla oss till. Det kan till exempel vara altan, förråd/ skjul, växthus/ uterum, träd och andra växter som ni vill behålla.

Har ni ingen tomtkarta så går det att beställa på stadsbyggnadskontorets kartavdelning på kommunen, eller att rita upp den själv. Obs. Glöm inte att markera det ni vill ha kvar på tomten innan ni skickar den till oss.

Nu kan vi skapa din Trädgårdsritning!

ulrica@traslovstradgard.se